Skip to main content

Rubrik till investerare

 

Grön vätgas är en kritisk del av vår hållbara framtid. Offentliga och privata rapporter förutspår scenarier för olika tillväxt, men de utser alla väte till en kritisk del av energiomställningen mot 2050. Enbart den europeiska marknaden för grönt väte beräknas nå 70–80 miljarder euro årligen 2030*.

Varken teknik eller timing med marknadstrenderna kommer avgöra framgången för investeringar idag. Den globala efterfrågan är större än tillgången, och behovet ökar exponentiellt.

Supreme HydroGen tar tillvara denna möjlighet genom att lansera medelstora (50-1000 MSEK) produktionsanläggningar, på noggrant utvalda platser och genom att inkludera hela värdekedjan genom hela processen.

Vi visar vårt koncept i utvecklingen av en pilotproduktionsanläggning på Ljusterö utanför Stockholm, där vi har ett bra läge för att skala verksamheten. Vi letar efter partners som också ser fram emot de återkommande tillväxtresorna från en mängd lokalt relevanta projekt. Vi tror att detta är en unik möjlighet att uppnå långsiktig tillväxt med en kortsiktig avkastning på investeringen.

Är du intresserad?

 

Kontakta vår VD Patrik Malm för mer information

→  patrik.malm@supremehydrogen.com

SHG Supreme Hydrogen är ett svenskt kunskaps- och ingenjörsföretag som utvecklar och levererar cirkulära, gröna och utsläppsfria energilösningar.

Grön vätgas – från vatten till vatten

info@supremehydrogen.com
+46 8 21 61 20